رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در همایش حافظان کل قرآن کریم استان اصفهان از راه اندازی یک هزار جلسه قرآنی مردمی در سطح کشور خبر داد.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، مهدی قره‌شیخلو ۲۳ مردادماه در دومین همایش تخصصی حافظان کل قرآن کریم استان که با حضور ۴۵۰ نفر برگزار شد، گفت: استان اصفهان همواره یکی از استان‌های برتر در بخش حفظ قرآن کریم از نظر تعداد حافظان و کیفیت حفظ بوده است.

وی با اشاره به سه هدفی که از برگزاری همایش‌های حافظان قرآن در استان‌ها پیگیری می‌شود، افزود: ایجاد ارتباط و تعامل بیشتر بین سازمان و حافظان قرآن کریم، کمک به برنامه‌ریزی‌ها برای توسعه حفظ قرآن و راه‌اندازی جلسات حفظ توسط این حافظان از اهداف سه‌گانه این همایش‌ها است.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در این همایش طی سخنانی با اشاره به اینکه این سازمان ۱۱ سال است مسئولیت برگزاری آزمون‌ اعطای مدارک تخصصی به حافظان قرآن کریم را برعهده دارد، گفت: تاکنون ۵۴ هزار نفر در این آزمون شرکت کردند که بیش از ۸۰ درصد آن را خواهران تشکیل می‌دهند.

وی تعداد حافظانی را که تا کنون موفق به کسب مدارک تخصصی شده‌اند، ۵ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در حدود ۲ هزار نفر از این افراد حافظان کل قرآن کریم هستند که مدارک درجه یک تا ۳ را کسب کرده‌اند.

قره‌شیخلو با اشاره به آمار اندک حافظان قرآن کریم گفت: با فرض اینکه عده‌‌ای از حافظان به هر دلیلی در آزمون‌های تخصصی شرکت نکرده‌اند چنانچه تعداد افراد شرکت کننده را ۱۰ برابر هم بکنیم نهایتا ۵۰۰ هزار حافظ قرآن در کشور داریم و این آمار با افق مورد نظر رهبری معظم فاصله بسیاری دارد.

وی با ابراز تاسف از اینکه با گذشت ۶ سال از فرمان رهبر انقلاب در خصوص تربیت حافظان قرآن هنوز اتفاق خاصی در این رابطه نیفتاده است، آن را نشان از مظلومیت رهبر معظم انقلاب دانست.

رئیس سازمان دارالقران الکریم سپس خطاب به حافظان قرآن حاضر در همایش گفت: می‌خواهیم تقاضا کنیم تا هر یک از شما بانی برگزاری یک جلسه حفظ قرآن کریم باشید.

وی خاطرنشان کرد: در نظر داریم تا پایان امسال، یک هزار جلسه قرآنی مردمی راه‌اندازی کنیم که نیمی از آن به حفظ قرآن و نیمی دیگر به‌صورت جلسات خانگی و سنتی قرآن‌کریم راه‌اندازی می‌شود، این جلسات باید کاملاً مردمی باشند چراکه تجربه نشان داده جلساتی که از بودجه دولتی استفاده شده با مشکل مواجه شده‌ است.

قره‌شیخلو ادامه داد: انشاءالله راه‌اندازی این جلسات باعث خوشحالی رهبر معظم انقلاب شود.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم با بیان اینکه حفظ قرآن به تنهایی هدف نیست بلکه وسیله خوبی برای فهم قرآن کریم است، گفت: حفظ قرآن باید وسیله‌ای باشد برای هدایت و آشنایی مردم با چارچوب قرآن کریم و کسی در این باره امین‌تر از حافظان قرآن کریم نیست که بتوانند مشکلات موجود در جامعه را از طریق قرآن حل و فصل کنند.

وی با اشاره به اینکه حافظان قرآن می‌توانند مشاوران امین مردم و مسئولین باشند، خواستار جدی گرفتن توسعه جلسات قرآن کریم شد و گفت: با توجه به اینکه نعمت حفظ قرآن به حافظان قرآن داده شده است باید به گونه‌ای عمل کنند که پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.

قره‌شیخلو از فعال نمودن انجمن خیران قرآنی استان‌‎ها جهت حمایت از این جلسات خبر داد و گفت: مردم ما هر ساله در ماه محرم هزینه‌های زیادی را برای مجلس عزای امام حسین(ع) متقبل می‌شوند و امیدواریم که از این پس در موضوع قرآن نیز اینچنین عمل کنند.